IMPIANKU JADI KENYATAAN

  Assalamualaikum buat semua,terlalu lama diri ini menghilang entah ke mana(aching!!)actually,aku sibuk bha..biasa lah,hidup sebagai seorang pelajar kan faham2la,assignment setiap sem,cuti yang xberapa cuti,it means xlama 3minggu ja(kes enda puas hati XD) tp oklh drpada tiada kan..haha,okokok apa2pn aku mau fokus ngn apa yg mjadi tajuk utama pda saat ne..hehe ptama2 skali ak ingin mgucapkn rasa berterima kasih bt kdua ibubapa ak sb sntiasa support ak from first till today..thx sgt2,bt kwn2 ak gk..thx kamu2 smua..finally,impian kdua org tua ak tmasuk ak,utk mlihat ak myambung pljaran ke peringkat ijazah tcapai..syukur alhamdullilah.


   Berbaloi usaha aku selama ni,segala penat,sakit bla bla bla semuanya ak alami sepanjang pjalanan hidup ak utk mcapai tahap tu,hasilnya ak dpt smbung pljaran ak dpringkat ijazah..smpi skrg xpuas rasa bsyukur kpda Allah S.W.T sbb bg aku pluang bgini,masa ak form6,tu lh saat kjatuhan ak yg paling teruk yg pnh ak alami..tp ngn sokongan dr ibubapa ak,ak bangun balik..dan skg inilah ak dapat..ya!kamu mesti ckap.."belum abis belajar suda mau kecoh2"terserah kamu..haha,tp ne kisah ak..dan ak suka utk kongsikn dsini:p

  Di pringkat ijazah,ak mmilih utk mengambil kursus Bachelor Of Management (Hons) juga merupakan salah satu bidang yg aku minat,hehe skg sem 1,masih freshhhhh,hihi ak harap spjg pjalanan ak nti utk mdapat sgulung ijazah akn diberkati Allah S.W.T,mudah2an semuanya baik2 ja,bt kwn2 nti lau ak da keja,ak belanja kamu k,wkwkwk smpi sini ja lh cerita ak..lama enda mnaip jadi idea xbyk..tp selama ne mmg xpnh byk pn..tu lh cerita pn sikit2 ja,hahaha k,bt kwn2 dblog ne harap sihat2 selalu,mmmuahhh!!



*Org yg mgalami pkra sama ja ble faham apa yg ak bebelkan td,mlainkn kamu enda fhm bahasa ak,haha

Student Oath Taking Ceremony(MAC,JUNE,SEPT 2013)

Majlis ne ber tempat di Kompleks Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara Sabah...sbelum majlis tu bmula,kami menyempatttttttttt lg snap2,hihi...












.:: Rindu Dgn Blog ::.

Hye semua...sudah berapa lama blog ne di biarkan,berhabuk sudahhhhhh...arghh!!(geram thdp diri sndiri,huhu)xapa..aku dah kembali dah...hehe,bukan apa..sejak bgelar kembali sebagai seorang pelajar..aku jadi seorang yang sibuk,teda benda len dh yg mau dfikir mlainkan pljran,khidupan yg tnpa org tua ne(jauh dr fmily)

Oleh sebab itu,(mcm krngn pla daaa)aku lupa pd blog ne,ak blaku curang,bpaling tadah..ohh!!blog ku tsyg..namun ari ne,saat ne(mlm dh ne tba2 mau bblog)ak kembali menaip..mblablabla lum lg arr..sb tu prlu masa gk..hehe,skg no idea lg..mc blurr..

Dsebabkn ak blurr..jd bebelan ku ckup smpi cne ja..hehe,next time akan ku mbebel lg dcne k..rindu sgt ngn blog..rindu kmu semua wahai penduduk ku..k,tata^^v

*Nasib blog xpndai merajuk kn..haha lau x..xtau ak mau pujuk cmna,adakh g2??hahaha.XD
..::Hak Cipta C'gadisPurpleBlog::..